Szervezeti felépítés


Keszthelyi Zoltán

az egyesület elnöke
e-mail: zoltan.keszthelyi@mhe.hu

59 éves vagyok, a Magyar Hemofília Egyesület alapítótagja, "A" hemofíliás. Az ELTE programozó matematikus szakán szereztem diplomát. Informatikai területen dolgozom, különböző munkakörökben, voltam programozó, szakmai tanfolyamokat és előadásokat tartottam, dolgoztam software bevezetési tanácsadóként. Bízom abban, hogy a sok évtizedes munkám során szerzett tapasztalataimat – egyebek mellett, mintegy 25 éve dolgozom egy multinacionális informatikai cégnél – az egyesület működtetésében is hasznosítani tudom és egy olyan vezetőséget építek fel, amely képes megvalósítani az egyesület céljait. Legfontosabb feladatainknak tekintem a hatékony érdekképviseletet, a betegségünkkel kapcsolatos információk eljuttatását minden érintett számára, a rugalmasan működő kommunikációs csatornák megteremtését, ahol egyrészt a vezetőség kétirányú kapcsolatot tarthat a tagsággal, másrészt a tagok is megismerhetik egymást, megoszthatják problémáikat, tapasztalataikat.

Budapesten élek, harminchárom éve házasságban, két lányom van, a nagyobb már elkezdte önálló életét, a kisebb hetedik osztályos.

Virágh Via

az egyesület alelnöke
e-mail: via.viragh@mhe.hu

Gömbös Erzsébet

egyesületi vezetőségi tag
e-mail: erzsebet.gombos@mhe.hu

Kovács István

egyesületi vezetőségi tag
e-mail: istvan.kovacs@mhe.hu

Nyéki Szilvia

egyesületi vezetőségi tag
e-mail: szilvia.nyeki@mhe.hu

Molnár Zoltán

az ellenőrző bizottság elnöke
e-mail: zoltan.molnar@mhe.hu

38 éves vagyok, a "A" hemofíliás. Budapesten élek, 7 éve házasságban, egy kisfiam van. Pénzügyi és Gazdasági Informatikus középfokú végzettségem van. IT kereskedelem és nemzetközi kereskedelem területén dolgozom. Bár ezt megelőzőleg elég sok helyen és sok munkakörben kipróbáltam magam, és szereztem tapasztalatot. Dolgoztam rendszergazda, hálózat integrátorként, kereskedelmi vezetőként is, és tartottam OKJ és ECDL oktatásokat. Egyesület számára segítséget nyújthat a munkahelyeim által szerzett rugalmasság és probléma megoldás képessége, és az egyesület vezetősében eltöltött 10 év elnöki és 2 év ifjúsági vezetői tapasztatom. A MHE-ben én végig jártam a teljes ranglétrát, mivel gyerekként a gyerektáborban nőttem fel, későbbiek során pedig a egyesület vezetésében vállaltam szerepet. Néhány év kihagyás után úgy döntöttem, hogy még sokkal tartozom az egyesületnek.

Tóth László

ellenőrző bizottsági tag
e-mail: laszlo.toth@mhe.hu

Hadházy Tímea

ellenőrző bizottsági tag
e-mail: timea.hadhazy@mhe.hu