Rehabilitácós Gyerektábor 2020

január 11, 2020 Megosztás Facebookon

FRISSÍTÉS:

Kedves Tagtársak, Szülők, Gyermekek!

Az előzetes felmérés és a helyzet alakulása nyomán úgy döntöttünk, eredeti időpontban rendezzük meg a Nyári Rehabilitációs Gyermektáborunkat. 
 
A szálláshelyünk a napi szintű teljes fertőtlenítés mellett elővigyázatosságból limitálta a férőhelyeket, így idén az eredeti tervhez képest kevesebb gyermeket tudunk fogadni, illetve a hagyományos programjaink, szokásaink egy részét is felül fogják írni az elővigyázatossági lépések. Ez alól mindenképpen kivételt képeznek az orvosok által vezetett vérzékenységgel kapcsolatos oktató beszélgetések és az otthoni kezelés elsajátításának tevékenysége. Mindemellett a táborszervező csapat már készül az új programokkal, amikkel színesíteni tudja ennek a rendhagyó tábori évnek a hangulatát.
 
A tábort hagyományosan záró Családi Nap idén nem kerül megrendezésre.
 
Kérjük, hogy a jelentkezési lapokat minél hamarabb küldjék meg. A 2020. március 13-a előtt érkezett jelentkezésekről egy szándékot újra közlő emailt szeretnénk kérni, illetve a kérdőívben jelzett szándékot is csak megküldött jelentkezési lappal megerősítve tudjuk elfogadni.
 
Bármilyen kérdéssel nyugodtan forduljanak hozzánk.

——————————————————————————————————————————

A Magyar Hemofília Egyesület idén új helyszínen szervezi meg nyári gyermektáborát. A sok évnyi balatoni nyaralásunk után a Velencei tó izgalmas világát is felfedezzük, a tőle nem messze fekvő Seregélyesről indulva. Szállásunk a vadregényes Pelikán házban lesz, aminek hatalmas kertjében, amin senki mással nem kell majd osztoznunk bőven kimozoghatják majd magukat a gyermekek. A táborhelyünkön lesz újra ping-pong asztal, focipálya, szabadtéri fedett és beltéri közösségi tér. Illetve a tavat naponta többször, kisbusszal tudjuk majd meglátogatni, ami így 10 percnyi utazásra lesz tőlünk.

Táborunkat az idei évben szintén rendhagyóan egy turnusban szervezzük 7-18 éves korosztálynak, amin belül külön csoportbontásokkal oldjuk majd meg, hogy minden korosztály a saját érdeklődésének megfelelő programokon vegyen majd részt. 

Tábor időpontja:

2020. július 19-26.

Családi nap: Július 26.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap

MHE házirend

Tábori felszerelés

Tábori plakát

 

Kérdés esetén a következő email címen érdeklődhetnek: mhe@mhe.hu vagy telefonon: +36 30 570 4804

Néhány kép a helyszínről:

[post_gallery]