Senior Napok 2017

május 12, 2017 Megosztás Facebookon

Ismét MHE Senior Napok

 

A tavaly szeptemberi alkalom után a Magyar Hemofília Egyesület idősebb, mozgásukban korlátozott, rászoruló tagjainak ismételten rehabilitációs tábort szervez 2017. június 12-16. között (részvételi lehetőség: egy MHE tag és egy kísérő családtag számára), maximum 20 fő részére. A jelentkezők részére 10 db 2 személyes szobát biztosítunk 4 éjszakára Ráckevén, a Termálkristály Hotelben http://www.termalhotelrackeve.hu/. A szállás mellett az egyesület félpanziós ellátást (reggeli és vacsora) is biztosít, továbbá gyógytorna szolgáltatást. Az ezen felüli ellátás, fogyasztás, esetleges programok költségei a résztvevőket terhelik.

Az MHE Senior napokon részt vehetnek azon betegtársaink, és egy kísérő családtagjuk, akik:

  • az MHE egyesület tagjai,
  • betöltötték 45. életévüket,
  •  mozgásukban korlátozottak,
  • vállalják a részvételi hozzájárulás (a teljes ár 10%-ának, azaz 4.000 Ft/fő) befizetését.

A jelentkezésüket az MHE központ e-mail címére (mhe@mhe.hu), vagy irodánk postai címére (1088 Budapest, Rákóczi út 29., II/7.) küldjék el május 25-ig. Az igényeket a jelentkezés sorrendjében, a rászorultságot is figyelembe véve hagyja jóvá az elnökség. Célunk, hogy minden senior, rászorult tagtársunk részesüljön szolgáltatásunkból. A tavalyi alkalomnak megfelelően, akiknek  jelen alkalommal kapacitás hiányában nem jut férőhely, azoknak a következő alkalmak valamelyikén biztosítjuk ezt a lehetőséget.

A tavaly szeptemberi rendezvényről az egyesületi honlapon, illetve a Hemofília újság idei első lapszámában részletes beszámolót olvashatnak két résztvevő tolmácsolásában.

Kérjük, hogy a részvételi szándékát mihamarabb jelezze fenti elérhetőségeinken.