Belépési nyilatkozat


A Magyar Hemofília Egyesület belépési nyilatkozatai alább letölthetők. Az alapszabály értelmében a belépési nyilatkozat csak az egyesület vezetőségének jóváhagyása után válik érvényessé! Az adatok kezelése az adatvédelmi szabályok szigorú betartásával történik, az adatokat senkinek nem adjuk ki!

Az Alapszabály értelmében az Egyesület tagjai lehetnek a vérzékenységgel élő betegek és családtagjaik, valamint azok a nem vérzékeny természetes személyek, akik részt kívánnak venni az Egyesület céljainak megvalósítása érdekében végzett munkában.

Az egyesületi tagdíj jelképes, nagykorúak esetében minimum 1000 Ft évente, a 14-18 év közötti tagjaink, valamint a határon túl tagjaink tagdíjfizetési mentességet élveznek. A tagdíj befizetésével a tagunk elsősorban azt juttatja kifejezésre, hogy a Magyar Hemofília Egyesület közösségéhez kíván tartozni és a tevékenységünket elismeri és támogatja.

Ha Ön vagy gyermeke hemofíliás, vagy egészségügyi dolgozó vagy csak szeretne a hemofíliás közösségért tenni, várjuk szeretettel!

MHE belépési nyilatkozat 14. életévét be nem töltött kiskorú részére

MHE belépési nyilatkozat 16. életévét betöltött kiskorú részére

MHE belépési nyilatkozat nagykorú részére