Meghívó a Magyar Hemofilia Egyesület Gyermeknapi rendezvényére

április 26, 2019 Megosztás Facebookon

Szeretettel meghívjuk fiatalabb betegtársainkat és családjukat egyesületünk 2019. június 1-én 10.45 -kor kezdődő Gyermeknapi rendezvényére.

Európa legnagyobb LEGO® kiállítása most a Magyar Természettudományi Múzeumban látogatható. A kiállításon 12 zónára / témakörre bontva tekinthetőek meg a különböző LEGO®-ból épült műremekek, többek között a AIR FORCE ONE – A világ legnagyobb LEGO® repülőgép-makettje, a Batmobil vagy napjaink szuperhős filmjeinek képregényhősei embernagyságban.

A kiállítás megtekintése után egy elkerített 400m2 területű játszóházban LEGO és DUPLO kockákkal kedvük szerint építhetnek kicsik és nagyok egyaránt. A kiállítás játszóházában a gyerekek "írhatnak" és "rajzolhatnak" is a LEGO kockákkal. Kockából készített autóikat pedig, mint egy igazi crosspályán, lejtőkön és ugratókon tehetik próbára.

Bővebben a zónákról és a kiállításról: http://www.kockakiallitas.hu/

Ezek után az uzsonnáé a főszerep, amit jó időben az Orczy kertben, rossz idő esetén a Természettudományi múzeum aulájában/ uzsonnázótermében fogyasztunk el.

 

Programok:

 • csapatépítő közösségi játékok
 • LEGO kiállítás megtekintése
 • LEGO játszóház
 • Uzsonna

Időpont:  2019. június 1.  10:45 – kb. 15.00-ig

  

REGISZTRÁCIÓ

PLAKÁT

 

További tudnivalók:

 • A belépőket továbbá egy piknik csomagot a vérzékeny gyerekeknek, testvéreiknek és családonként két fő felnőtt kísérőnek az egyesület biztosítja.
   
 • Kérjük, hogy a pontos indulás érdekében minden résztvevő időben érkezzen meg a helyszínre.
   
 • arra kérjük a résztvevőket, hogy aki rendelkezik MÁK kártyával legyen szíves elhozni a kiállításra.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit programunkon!

Üdvözlettel:

MHE Vezetősége