Nők és a vérzékenység – MEGHÍVÓ

október 6, 2022 Megosztás Facebookon

Immár negyedik alkalommal hirdetjük meg a „Nők és a vérzékenység” témájú rendezvényünket. Várjuk a felnőtt vérzékeny, vérzékenységet genetikusan hordozó hölgyeket, vérzékeny gyerekek anyukáit, vérzékeny felnőttek feleségeit maximum 20 főig. Egy-egy napon vagy programon külön is részt lehet venni, amennyiben nehézséget jelent megszervezni a több napos távollétet a családtól.

Ne hagyjátok ki az alkalmat, hogy ismét egymás között lehessünk, megoszthassuk és megbeszélhessük egymással saját és családunkkal kapcsolatos problémáinkat. Egymást meghallgatva új, és esetleg még nem próbált megoldásokat kaphatunk, amelyekkel felvértezve, feltöltődve térhetünk majd haza. Ez a két nap a tartalmas együttlétről, a kikapcsolódásról, a saját magunkkal való foglakozásról, és persze a közös pihenésről, nevetésről, egy kis női pletykáról is szól majd.

A korábbi rendezvényekhez hasonlóan most sem leszünk egyedül. Szakemberek segítenek majd bennünket, mind lelki és női témájú, mind a vérzékenységgel kapcsolatos kérdéseink megválaszolásában, megbeszélésében. Aki már találkozott Bálint Éva terapeutával – aki nagy tapasztalattal rendelkezik a krónikus betegségek kezelésének területén – tudja, hogy okos, szókimondó vezetésével sok minden kiderülhet magunkról, valamint sok hasznos tanáccsal is gazdagabbak leszünk általa. Vasárnap délelőtt egy kötetlen beszélgetésen vehetünk részt egy hematológus és egy nőgyógyász szakorvos társaságában.

A rendezvény időpontja: 2022. október 28. (péntek délután) – 30. (vasárnap dél).

Helyszín: Herceghalom, Abacus Business & Wellness Hotel  2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3 ( https://abacus.hu/ ).

  • október 28. (péntek) délután: érkezés, szállás elfoglalása, ismerkedés.
  • október 29. (szombat): csoportos (kérés esetén egyéni) foglalkozás Bálint Éva terapeutával.
  • október 30. (vasárnap) délelőtt: beszélgetés nőgyógyász és hematológus szakorvossal.
    12:00 – ebéd, programzárás.

 

JELENTKEZÉS