Gyerektábor Zánkán

május 24, 2016 Megosztás Facebookon

A nyári programok tervezhetősége érdekében tájékoztatjuk tagjainkat, hogy nyári gyerektáborunk idén is Zánkán lesz, a következő időpontokban:

  • 7-13 éves gyerekek számára: 2016. július 16-23.
  • Családi nyílt nap: 2016. július 23. (szombat)
  • 14-19 éves gyerekek számára: 2016. július 23-30.

A tábor a résztvevő gyerekek számára ingyenes, minden hemofíliás, willebrandos, hemofília-hordozó vagy egyéb vérzékenységben szenvedő gyermeket – fiúkat és lányokat – szeretettel várunk.

A Magyar Hemofília Egyesület 2016. évi zánkai Nyári Gyermektáborába a letölthető jelentkezési lap kitöltésével tudnak jelentkezni. Kérjük, pontosan töltsék ki, és küldjék vissza postán a Magyar Hemofília Egyesület részére (1088 Budapest, Rákóczi út 29., II. em. 7. a.) legkésőbb június 25-ig.

Táborunk 1992 óta nagy sikerrel működik, eddig több mint 600 gyermek nyaralt egyesületünkkel a Balatonnál. A táborban a gyerekek megtanulják magukat injekciózni és elsajátítják a betegségükre vonatkozó azon fontos ismereteket, melyek az otthoni és a megelőző kezeléshez elengedhetetlenek. A tábor két hete alatt szakképzett gyógytornász irányításával a gyerekek minden nap gyógytornát végeznek, az orvosi ellátást pedig hemofíliásokkal foglalkozó orvosok és nővérek biztosítják.
A hemofíliás táborban a gyerekek hasonló korú és ugyanazon betegséggel élő sorstársaikkal találkoznak, s ez a közösség egész életükben meghatározó élmény számukra.
A gyerekeket gazdag programmal várjuk: sportolás, fürdés, úszás, bobozás, kalandpark, kézműves  foglalkozások, sok közös játék és Balaton felvidéki kirándulások, melyekkel szeretnénk felejthetetlenné tenni az együtt töltött napokat.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap

MHE házirend

Házirend Zánka

Tábori felszerelés

Rehabilitációs gyerektábor plakát 2016