Egyesületi Hírek

július 25, 2019 Megosztás Facebookon

Elérhető a Hemofília újság 4. száma online változatban – LINK

Az eddigi lapszámokkal együtt jószívvel ajánljuk a Hemofília újság ez évi lapszámát sok érdekes, személyes témával és tudományos tájékoztatással. Az újságban olvasható Tábori világnyitogató cikkhez kis kiegészítésként közreadjuk a bahreini hemofília egyesület lapzárta után visszaérkezett üdvözlő fotóját, amelyet a nyári táborozó gyerekek által megküldött felhívásra küldtek vissza. A többi kedves fotó is megtalálható az újságban a világ hemofília egyesületeinek képviselőitől. 

 

 

Amennyiben tag és nem kapta meg a fent említett újságot úgy kérjük jelezze felénk mhe@mhe.hu email címen.

Egyúttal szeretnénk beszámolni róla, hogy az MHE 2019. május 11-én megtartott tisztújító közgyűlésén a megjelent 34 tag döntött arról, hogy kik vezessék a következő négy évben a civil szervezet munkáját.

Az elnöki posztot továbbra is Keszthelyi Zoltán tölti be, míg alelnöknek Virágh Viát, a Hemofília újság főszerkesztőjét választották a megjelentek. A vezetőségben két poszton történt változás. Elnökségi tagok: Gömbös Erzsébet, Kovács István, aki Hadházy Tímeát, valamint Nyéki Szilvia, aki Nagy Pétert váltotta. Az ellenőrző bizottságban a korábbi tag Tóth László mellett Kovács István helyett Hadházy Tímea lett az új bizottsági tag. Az ellenőrző bizottság elnöke továbbra is Molnár-Zomborka Zoltán maradt

A régi-új vezetőség továbbra is elkötelezett a vérzési rendellenességgel élő betegek képviseletében, támogatásában, igazi civil szervezetként tevékenykedve. A közgyűlésen elfogadott ez évi és jövő évi tervekről folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat mind a weboldalon, mind időszakos hírlevelek útján. Ha csatlakozni kíván munkához, akkor keressen minket az mhe@mhe.hu e-mail címen vagy a www.mhe.hu oldalon található további elérhetőségeinken.