Utazás az időben

július 12, 2021 Megosztás Facebookon

A tábor második reggele a szokott módon zajlott. A mai faktorozáson már sokkal többen vettek részt, közülük szinte mindenki meg is szúrta magát, sok névvel bővült a dicsőségfal.

Ezután Zsuzsi előadást tartott arról, hogy előzzük meg a bevérzéseket, hogy tartsuk rendben az ízületeinket, és még sok más hasznos tudást adott át. Ezt a gyógytorna követte, aminek a végére már sajnos bekényszerített minket a házba az eső. Szerencsére nem tartott sokáig a borús idő, és egy laktató ebéd után íjászkodás vette kezdetét.

Mintha visszautaztunk volna az időben, hirtelen íjak csattogtak, nyilak csapódtak és a céltáblákban már nagyon gyorsan sokasodtak a lukak. Az íjászat oktatója még egy ostort is elhozott, amivel csattogtatott egyet-kettőt. Ezután délután még lementünk a strandra is, volt nagy fröcskölés, úszás, vízimatracozás.

A szálláson vacsora után már csak szabad játék követett, amit pedig fürdés, fogmosás és lefekvés követett. Egy újabb mozgalmas nap után sem telt sok időbe, amíg a gyerekek szemére jött az álom.