Nyárból az őszbe

július 13, 2023 Megosztás Facebookon

A tegnapi (vagyis a ma hajnali) éjszakai túrára való tekintettel a mai reggelt egy kicsit később kezdtük el. A reggeli rutinunkhoz azért tartottuk magunkat, nem maradhatott el sem a faktorozás, sem pedig a gyógytorna. Viszont a délelőtt további részében pihenhettek a táborlakók.

Ez idő alatt hatalmas rendrakásba és takarításba kezdett mindenki, pár órával később már csillogott-villogott az egész tábor. Ebéd után buszra szálltunk és elindultunk a szántódi révhez. Komppal mentünk át Tihanyra, ahol felsétáltunk az apátsághoz és fagyiztunk egyet. Ezután szabad program következett, elengedtük a gyerekeket, hogy szabadon járják körbe a gyönyörű kis várost.

Sajnos haza fele elkapott bennünket egy nagy zivatar, így lefele már nem sétáltunk, hanem kisvonattal tettük meg az utat. Ismét kompoztunk egyet és Szántódon szálltunk fel a buszra, ami haza vitt minket. Később, csak vacsorára értünk vissza Berénybe a szállásunkra.

Az este folyamánmaradtak a kellemetlen időjárási viszonyok, így bent mesét néztünk. Ezután a nap után fáradtan bújt ágyba mindenki.