Egy viharos nap a táborban

július 11, 2021 Megosztás Facebookon

Ma az utolsó táborozók is megérkeztek a táborba és ezzel teljes lett a csapat létszáma.

Reggel felkelés után a gyerekeket egy friss reggeli várta, amit pedig fogmosás majd faktorozás követett. Ma csak egy bátor fiú faktorozott, aki meg is szúrta magát, tehát fel is került a dicsőségfalra. Ezután jött Niki doktornő előadása. Először egy oktató rajzfilmet vetített le a vérlemezkékről, aztán ezzel kapcsolatosan beszélt a gyerekeknek, illetve tett fel kérdéseket.

Az előadás után kimentünk gyógytornászni Zsuzsi vezetésével. Miután mindenki kellően megmozgatta magát, egy nagy pólófestés vette kezdetét. Mindenféle színű, formájú póló született, szárnyalt a kreativitás. A pólófestésben mindenki kiélte a belső művészi énjét Ezután Petra kezdett el megtanítani nekünk egy táncot. A gyerekek meglepően gyorsan tanultak, és kis idő múlva mindenki már profin járta.

Egy kis szabadidő után ebéd következett, és már készültünk is a strandolásra. Sajnos ez a tervünk keresztül lett húzva, mivel mire leértünk a partra, ránk szakadt az ég, és az eső meg sem állt késő délutánig. Ez persze nem állított meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat. Először társasozás, majd pedig egy Just Dance táncparty következett. Ezek után a gyerekek egy kincset kerestek meg. Keresztrejtvényt fejtettek, találós kérdésre válaszoltak, lakatot oldottak fel. A kincs egy belépő volt az utolsó esti bulira. Ezt követően szabadtéri programokon vettek részt a gyerekek.

Akárhogy is, a nap végére mindenki elfáradt már, és a gyerekek nemsokára úgy aludtak, mint a bunda.

[post_gallery]