30 év – 30 történet

február 26, 2020 Megosztás Facebookon

A Magyar Hemofília Egyesület idén ünnepli a 30. születésnapját!

A közelgő évforduló kapcsán nagyszabású vállalást tettünk. Az egyesület 1990. november 21-i megalapítása 30. évfordulójának megünneplését megelőzően 30 egymást követő, heti posztban szeretnénk felidézni az egyesület múltját. Minden héten az adott évből mutatnánk be egy emléket a rendelkezésre álló dokumentumokat, fényképeket segítségül hívva. Szándékunk szerint idősebb tagjaink talán kellemes nosztalgiával emlékezhetnek vissza a megélt eseményekre, a fiatalabbak pedig megismerhetik az egyesület múltját a kezdetektől, amelyre méltán büszkék lehetünk.

A fontos és jelentős évforduló okán szívesen vesszük, ha valakinek kedve van megosztani az egyesülethez kapcsolódó élményét, emlékét, vagy feltölteni egy szeretve őrzött fotót. A személyes történetekről rövid, közreadható stílusú beszámolókat, publikálható fényképeket várunk az mhe@mhe.hu e-mail címre. A tárgyban kérjük feltüntetni, hogy „30 éves évforduló”. Az évfordulós „nosztalgia” sorozatot a Facebook-on, az egyesület honlapján (www.mhe.hu) és hírlevélben is közzétesszük.

Előzetesen szeretnénk jelezni, hogy az egyesületi élet egyes epizódjairól (gyerektáborok, közgyűlések, egyéb rendezvények) számos fotóval rendelkezünk, amelyeket a 30 éves megemlékezéshez kapcsolódva szeretnénk közreadni. Kérjük, hogy aki szerepelhet korábbi fotókon és ezek közzététele ellen ellenvetése van jelezze felénk.

Reméljük, hogy e szép kerek „életkor” kapcsán számtalan kellemes élményt, feledhetetlen kalandot, hasznos ismerkedést, boldog barátkozást és sok-sok igazi sikert tudunk felidézni a tagtársak körében!

A 30 éves évfordulóhoz kapcsolódó további eseményekről, illetve a tervezett nyomtatott kiadványról hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.