ÚJ Év – Új Klubfoglalkozás – MEGHÍVÓ – VIMOR

január 25, 2018 Megosztás Facebookon

Kedves Tagtársaink,

A hemofíliás közösség érintettsége okán is jó szívvel ajánljuk figyelmükbe az alábbi programot.

A Vírusos Májbetegek Országos Egyesülete („VIMOR Egyesület”) következő klubfoglalkozásának időpontja:

2018. február 9. péntek délután 14.45 – 20 óra

A Rendezvény az UNIQUA Biztosító Zrt. épületében kerül megrendezésre.

(1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. A épület)

Megközelíthető: 1-es villamossal vagy 105-ös busszal a Lehel utca / Róbert Károly körút megállóig majd gyalog 2 perc

 

A recepción a VIMOR rendezvényre kell hivatkozni.

 

A rendezvényre nagyon sok szeretettel várunk minden érintettet és érdeklődőt (betegek, gyógyultak, hozzátartozók, orvosok, egészségügyi szakdolgozók). A program alább olvasható.

A szervezés megkönnyítése érdekében, nagyon kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a vimorklub@gmail.com e-mail címen lehetőség szerint február 6. kedd estig.

A részvétel nem kötött a jelentkezéshez, de sokban megkönnyíti a szervezést. Elköteleződést sem jelent. Parkolási lehetőséget korlátozott számban tudunk biztosítani, így aki szeretne élni vele, kérem, a rendszámát mindenképpen küldje el a jelentkezési határidőig.

Amennyiben módja, lehetősége engedi, szívesen fogadjuk, ha kevés rágcsálnivalóval, ásványvízzel, üdítővel hozzájárul a rendezvény lebonyolításához.

A Klub célja a résztvevők számára kötetlen, rendszeres személyes találkozási, beszélgetési lehetőség biztosítása, ahol esetenként lehetőség nyílik orvosokkal, nővérekkel, gyógyult betegekkel történő beszélgetésre is.

A mindenkori programot az Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com  e-mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

Várjuk javaslataikat, kérdéseiket, részvételüket!

Program

 

14.45 –  Regisztráció, kötetlen beszélgetések

15.00 –  Hep C mentesen c. filmvetítés és a felvetődő kérdések megvitatása – beszélgetés  a film kapcsán   Dr. Nemesi Krisztinával

Az előzetesen, illetve a helyszínen feltett kérdésekre az orvos válaszol, és további kötetlen beszélgetésekre is lehetőség lesz.

A program- és időpontok csak irányadók, esetlegesen változhatnak.