Terápiás Klub – újra személyesen! (?)

május 15, 2020 Megosztás Facebookon

Mit szólnátok, ha a következő terápiás klubot már az egyesületi irodában tartanánk! – dobta fel a kérdést elnökünk néhány napja, a járványügyi intézkedésekben történt „lazítás” okán. Valóban: mit szólnátok, mit szólnának a lehetőséghez, hogy a személyes találkozó erejével támogatva, közösségi programként „engednénk ki a gőzt”? Mi lenne, ha úgy készülnénk, hogy a terápiás klub keretében elemezzük ki, hogy mi történt ebben az elmúlt pár, kaotikus hétben?

Jól jönne talán egy „vezetett” megoldás erre a helyzetre, amelyet megéltünk, és amihez eddig nem volt szilárd kapaszkodónk, nem voltak korábbi mintáink. Mi lenne, ha feloldásként írnánk egy COVID-mesét, ami az elmúlt hetek mondhatni háborús vagy katasztrófafilmekben látható forgatókönyvét átformálná?

Mi lenne, ha megpróbálnánk együtt, közösen a következő terápiás klub alkalmat június 13-án, 14:00 órától, egy egyesületi irodában megtartani?

Ha a karantén után nem is ez lesz mindenkinek az első „közösségi” program, de adjuk meg a lehetőséget a lelki fellélegzésre is.

Jelentkezés a szokásos regisztrációt követően. Ha a járványügyi helyzet mégsem teszi lehetővé a személyes találkozást, akkor az online térbe helyezzük át a programot.

REGISZTRÁCIÓ