Terápiás klub – Főszerepben a fiatalok

november 4, 2021 Megosztás Facebookon

Kedves Fiatalok!

2021. november 21-én, vasárnap délután egy kötetlen beszélgetésre hívunk benneteket. A témákat ti hozzátok. Beszélhetünk mindenről (bizonyos határig 🙂 ), ami érdekel és amiről talán még soha senkivel nem beszélgettél. Iskola, beilleszkedés, pályaválasztás, életmód, párkapcsolat, párválasztás, családalapítás, családtervezés, gyermekvállalás, sport stb…

A lényeg, hogy nyitottak legyünk. Hogy beszéljen nyíltan az ember akár magáról is? Bátran. Mert mi történhet? Legfeljebb bátorítod a többieket, hogy ők is beszéljenek. Legfeljebb választ kapsz a kérdéseidre. Vagy lehet, hogy nem.

Próbáljuk meg!

A beszélgetés az idei gyerektábor rendhagyó programjának folytatása, ahol terapeuta és életvezetési tanácsadó vezetésével a nagyobb gyerekek izgalmas és érdekes foglalkozáson vettek részt. A tábori program után fogalmazódott meg a fiatalokban, hogy jó lenne a témával tovább – akár rendszeres beszélgetéseken is – foglalkozni. Természetesen nem csak a tábori fiatalokat, hanem minden fiatal tagunkat szívesen látunk a programon.

A rendezvény időpontja: 2021. november 21. 15:00 óra

Helyszín: Egyesületi iroda, 1088 Budapest, Rákóczi út 29. II. emelet 7.

A foglalkozást vezeti: Bálint Éva terapeuta és életvezetési tanácsadó

Jelentkezési határidő: 2021. november 17.