Senior Tábor 2019 ősz – élménybeszámoló

október 28, 2019 Megosztás Facebookon

2019.10.05-09.- között ismét sikeresen lezajlott a Magyar Hemofília Egyesület őszi senior tábora. Az olvasók most betekinthetnek a tábor mindennapjaiba Futács Andorné, Ildikó jóvoltából.

 

Magyar Hemofília Egyesület szervezésében idén ismét megrendezésre került az őszi senior tábor. A 2019-es tábornak az Eger&Park Hotel adott otthont, ahol október 5.-9. között, 5 napot tölthettünk el.

A résztvevők nevében is kijelenthetem, hogy ismételten sikeres, élményekben gazdag tábort zártunk és ezúton is köszönetet mondunk az egyesület vezetőinek és a szervezőknek.

5 nap nem túl sok idő, de sok mindenre elegendő. Nekünk számos programot sikerült besűrítenünk ebbe a néhány napba. Megismerkedtünk olyan beteg társakkal, akikről azt sem tudtuk, hogy a világon vannak. Hasznos információkat, tanácsokat kaptunk és adtunk át egymásnak. Rehabilitációs tábor lévén mindennap volt vízi torna, melyen szinte teljes létszámmal jelentünk meg.

Eger számos nevezetességét tekintettük meg, csoportos és fakultatív program keretében. Mint pl.: Eger vára-fegyvermustra, Bazilika, Minaret, Líceum épülete, Érsekkert, Érseki palota, Dobó tér, Szépasszonyvölgy, Szalajka völgy.

Esti órákban pedig spontán kialakult beszélgetéseken vitattuk meg betegségünk és ellátásunkkal kapcsolatos észrevételeinket egymással. Ezek mellett késő éjszakába nyúló vetélkedőkkel, játékokkal „tengettük” életünk. 🙂 Ezen estéken nagyszerű új ötletek is napvilágot láttak.

Tudom szinte hihetetlen, hogy ennyi minden belefért ebbe az 5 napba. Viszont a mi kis csapatunk közösen erre is képes volt.

Még egyszer köszönet minden szervezőnek.

A tábor résztvevői nevében Fné Ildikó