Otthoni kezelést gyakorló, tanító délután

március 21, 2016 Megosztás Facebookon

Több tagunk kérésére az otthoni kezelést gyakorló, tanító délután szervezünk, amelyre szeretettel várjuk a kezelést folytató szülőket, betegeket egyaránt. A program során lehetőséget biztosítunk gyakorlott szakemberek és betegtársak tapasztalatcseréjére, technikai, elméleti és gyakorlati tudásának tökéletesítésére. A gyakorlati oktatást Rigó Margó vezeti, akinek nagy tapasztalattal rendelkező betegtársaink is segítenek.

Igény és jelentkezés esetén Dr. Szabó Erzsébet rehabilitációs szakorvos idősebb betegtársaink számára rehabilitációs tanácsadást tart, szükség esetén gyógyászati segédeszköz felíratására is lehetőség lesz. Használják ki a lehetőséget, sorban állás, várakozás nélkül hozzájuthatnak a járókerettől az elektromos kerekesszékig a szükséges segédeszközhöz (lásd bővebben: a http://www.rehabzrt.hu/ honlapon)! Ez a lehetőség csak és kizárólag előzetes bejelentkezés esetén vehető igénybe (email: mhe@mhe.hu Telefon: +36 30 570 4804).

A találkozó helyszíne az egyesület irodája: 1088 Budapest, Rákóczi út 29. II. emelet 7.
Időpontja: 2016. március 19. 15 óra
Előzetes igénybejelentés esetén az éves tagdíjat befizetett tagjaink számára utazási költségtérítést biztosítunk (email: mhe@mhe.hu Telefon: +36 30 570 4804).

A szervezés megkönnyítése érdekében kérjük részvételi szándékát jelezze elérhetőségeink valamelyikén!