Nők és a vérzékenység – MEGHÍVÓ

október 12, 2019 Megosztás Facebookon

Örömmel adunk hírt róla, hogy a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Hemofília Egyesület idén is megrendezi a „Nők és a vérzékenység” témájú rendezvényét.  Programunkra felnőtt vérzékeny hölgyeket, vérzékeny gyerekek anyukáit, vérzékeny felnőttek feleségeit várjuk, maximum 20 főig. A rendezvény tervezett programpontjai között nagyobb részben kötetlen szakmai beszélgetések, valamint előadások szerepelnek. Természetesen lehetőséget biztosítunk személyes tapasztalatcserére és pihenésre is. A meghirdetett előadások külön-külön is látogathatók, amennyiben nem megoldható a részvétel a teljes rendezvényen.

Az esemény keretében folytatódik a "Fehér köpeny nélkül" című sorozatunk is, ahol egy nőgyógyászt és egy terapeutát látunk vendégül egy-egy kötetlen beszélgetés formájában. 

FRISSÍTÉS:

Tájékoztatjuk tagtársainkat, hogy a „Nők és a vérzékenység” témájú rendezvényünk zárónapjára, november 17-én délelőtt 10 órára sikerült elhívnunk dr. Póka Róbert professzort, egyetemi tanárt, a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról. Az előzőekhez hasonlóan a program a "Fehér köpeny nélkül" sorozat részeként nem előadás, hanem kötetlen beszélgetés lesz. A professzor úr jelentős kutatói, szakmai tapasztalattal rendelkezik a vérzési rendellenességek területén, így főleg von Willebrand-osoknak, de sok hemofília hordozónak, családtervezőnek is hasznos lehet a részvétel, számos kérdés tisztázására.

Időpont: 2019. november 15 (péntek) – 17. (vasárnap)

Tervezett program:

2019. november 15. (péntek): érkezés, szállás elfoglalása, ismerkedés.

2019. november 16. (szombat):

  • délelőtt és délután: beszélgetés és csoportfoglalkozás a paralimpiai csapat terapeutájával.   

 2019. november 17. (vasárnap):

  • délelőtt: beszélgetés nőgyógyász szakorvossal.
     
  • 12:00 – ebéd, programzárás.

Helyszín: Mátrafüred-Sástó Hotel, 3232 Mátrafüred-Sástó, Farkas u. 4. (https://sastohotel.hu/), félpanziós ellátás

Jelentkezési határidő: 2019. október 25.

JELENTKEZÉS

A rendezvény költségeinek nagy részét az egyesület vállalja, a résztvevők hozzájárulása 1.000 Ft/fő/éjszaka, amelyet távozáskor kérünk a szállodában befizetni.