Női hétvége újratöltve – a feltöltődésért!

október 27, 2021 Megosztás Facebookon

A két alkalommal, nagy sikerrel megrendezett, majd a járványügyi helyzet miatt személyes találkozóként kényszerszünetet tartó „Nők és a vérzékenység” témájú rendezvényünket ismét meghirdetjük. Várjuk a felnőtt vérzékeny, vérzékenységet genetikusan hordozó hölgyeket, vérzékeny gyerekek anyukáit, vérzékeny felnőttek feleségeit maximum 20 főig. Egy-egy napon vagy programon külön is részt lehet venni, amennyiben nehézséget jelent megszervezni a több napos távollétet a családtól.

Ne hagyjátok ki az alkalmat, amikor egymás között lehetünk, megoszthatjuk és megbeszélhetjük egymással a saját és a családunkkal kapcsolatos problémáinkat. Egymást meghallgatva új, és esetleg még nem próbált megoldásokat kaphatunk, amelyekkel felvértezve, feltöltődve térhetünk majd haza. Ez a két nap a tartalmas együttlétről, a kikapcsolódásról, a saját magunkkal való foglakozásról, és persze a közös pihenésről, nevetésről, egy kis női pletykáról is szól majd.

Nem leszünk egyedül, szakemberek segítenek majd bennünket, mind a lelki és női témájú, mind a vérzékenységgel kapcsolatos kérdéseink megválaszolásában, megbeszélésében. Aki már találkozott Bálint Éva terapeutával – aki nagy tapasztalattal rendelkezik a krónikus betegségek kezelésének területén – tudja, hogy okos, szókimondó vezetésével sok minden kiderülhet magunkról, de hasznos tanácsokkal is gazdagabbak leszünk általa, bizonyára most sem fogunk csalódni. Vasárnap délelőtt egy kötetlen beszélgetésen vehetünk részt egy hematológus és egy nőgyógyász szakorvos társaságában.

A rendezvény időpontja: 2021. november 26. (péntek délután) – 28. (vasárnap dél).

Helyszín: Esztergom, Portobello Wellness and Yacht Hotel 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5. ( https://portobello.hu/ ).

  • november 26. (péntek) délután: érkezés, szállás elfoglalása, ismerkedés.
  • november 27. (szombat): csoportos (kérés esetén egyéni) foglalkozás Bálint Éva terapeutával.
  • november 28. (vasárnap) délelőtt: beszélgetés nőgyógyász és hematológus szakorvossal.
  • 12:00 – ebéd, programzárás.

Jelentkezési határidő: 2021. november 18.

A rendezvény költségeit az egyesület vállalja.

Várjuk női tagtársainkat egy testileg és lelkileg felüdítő hétvégére!