MHE Mikulás rendezvény – MEGHÍVÓ

november 8, 2023 Megosztás Facebookon

Szeretettel meghívjuk a 18 év alatti vérzékeny gyerekeket, testvéreiket, családjukat egyesületünk Mikulás rendezvényére!

Időpont: 2023. december 10. 14:00-17:00

Helyszín: Svábhegyi Csillagvizsgáló

Cím: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 15-17.

Kísérők: a helyszínre tekintettel gyermekenként maximum 2 fő

Parkolási lehetőség: A Csillagvizsgáló területén látogatói parkolás nem lehetséges. Kérjük az autókkal a Normafa környéki szabályos parkolókban álljatok meg, és gyalog tegyétek meg a 300 méter sétát a Normafától a Konkoly Thege úton a Csillagvizsgálóig. A Látogatói bejáratot tábla jelzi.

Program: Budapest Kupola  valamint távcső megtekintése szép idő esetén.

Rossz idő esetén Bolygószimatoló labor: „Ugye már te is hallottál róla, hogy az űrhajósok szerint a Világűrnek bizony van szaga!? Nálunk most bele is szippanthatsz, és saját magad is megtapasztalhatod! Gondoltál már arra, hogy milyen illata lehet egy üstökösnek? Mit éreznénk, ha bele tudnánk szimatolni a Jupiter sűrű, habos felhőrétegeibe, vagy a Szaturnusz legnagyobb holdjának, a Titánnak a narancssárga légkörébe? Az egyedülálló szaglaboratóriumban izgalmasabbnál izgalmasabb megtapasztalásokban lehet részed, ez garantált! De csakis akkor, ha kint borult az idő. Kémcsöveinkbe és lombikjainkba zárt űrparfümjeinkbe szimatolva te is a Naprendszer csodás égitestjein érezheted magad! És hidd el, utána a saját Földünk kellemes illatai is jól fognak esni : )”

Töltsünk együtt egy kellemes délutánt a közelgő ünnepekre készülődve! Enni-, és innivalóról is gondoskodunk.

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat jelezzétek 2023. november 31-ig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével:

JELENTKEZÉS