Meghívó a Magyar Hemofilia Egyesület Gyermeknapi rendezvényére


Szeretettel meghívjuk fiatalabb betegtársainkat és családjukat egyesületünk 2018. június 3-án 10.00 órakor kezdődő Gyermeknapi rendezvényére.

Programok:

 • RiverRide Budapest Városnézés Földön és Vízen
 • Budapest Eye

Időpont:  2018. június 3.  10.00 – kb. 15.00-ig

 

Részletes program

1, A RiverRide program keretében külön bérelt autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetéssel tekinthetjük meg Budapest néhány nevezetességét. A másfél órás program érdekessége, hogy először a szárazföldön, majd kétéltű autóbuszunkkal a Dunába csobbanva és hajókázva történik a városnézés.  A programról további információk itt találhatók:  http://riverride.hu/

Útvonal: Deák tér  – Károly körút – Zsinagóga – Andrássy út – Hősök tere – Dózsa György út – a Helia    szállodánál csobbanás – hajókázás – partra kapaszkodás a Helia szállodánál – túra vége a Deák téren.

Találkozó helyszíne és időpontja: 10.00 órakor a Deák  téren (9-es busz  megállójában). Mindenkitől szeretnénk kérni a pontos megjelenést, mert a busz a megállóból 10.15-kor elindul.

2, A Budapest Eye program keretében lehetőségünk lesz a Deák téren felállított óriáskerékkel  néhány kört megtenni és a magasból is megcsodálni Budapestet. A programról további információk itt találhatók  http://oriaskerek.com/ 

Találkozó helyszíne és időpontja: 11.45-kor a Deák téren a Budapest Eye alatt. 

A programokat követően akiknek van kedve, azokkal  átsétálunk a Margitszigetre egy kellemes  kis  játszóterezésre, szülői  beszélgetésre  és  szabadban  eltöltött szendvics piknikre.

Jelentkezés: Kérjük a jelentkezési szándékot az alábbi linken elérhető adatok megadásával legkésőbb 2018. 05.21-ig  jelezni.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

További tudnivalók:

 • A Riverride programra az egyesület egy autóbuszt bérelt ki, melyen max.43 fő utas utazhat. A jelentkezéseket az alábbi szempontok figyelembevételével elbíráljuk és legkésőbb 2018. 05. 24-ig mindenkinek visszajelzünk arról, hogy hány fővel tud részt venni a programon:

   

  • A Riverride  programon a részvételt a 16 év alatti vérzékeny gyermekeknek és családonként 1 fő felnőtt kísérőnek biztosítjuk.
  • A fennmaradó szabad helyeket a vérzékeny gyermekek szintén 16 év alatti nem vérzékeny testvérei kaphatják meg.
  • Ha maradnak még helyek, akkor azokat tudjuk felajánlani a 16 évnél idősebb fiatalok és a felnőttek részére.
 • A Budapest Eye programon nincs létszámkorlát.
 • A belépőket mindkét program esetében, továbbá egy piknik csomagot a vérzékeny gyerekeknek, testvéreiknek és családonként két fő felnőtt kísérőnek az egyesület biztosítja.
 • Kérjük, hogy a pontos indulás érdekében minden résztvevő időben érkezzen meg a
 • helyszínekre.
 • Esetleges nagyon rossz időjárás esetén a programot töröljük, erről minden jelentkezőnek sms-ben értesítést küldünk a program előtti napon este 20.00 óráig.
 • A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.

Sok szeretettel várunk mindenkit programunkon!

Üdvözlettel:

MHE Vezetősége