Közgyűlési meghívó 2016 április 9. (szombat) 10 óra

április 2, 2016 Megosztás Facebookon

Kedves  Tagtársaink, Betegtársaink!

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Hemofília Egyesület éves rendes közgyűlésére.

Időpont: 2016 április 9. (szombat) 10 óra

Helyszín: Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika, ebédlő

Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.

Napirend:

  1.     2015. évi vezetőségi és pénzügyi beszámoló és azok elfogadása
  1.     2015. évi közhasznúsági jelentés ismertetése és elfogadása
  1.     2016. évi programterv ismertetése és elfogadása
  1.     2016. évi költségvetés és pénzügyi terv ismertetése és elfogadása
  1.     Alapszabály módosítása a bíróság előírásainak megfelelően
  1.     Egyebek

Határozatképtelenség esetén az egyesület közgyűlését változatlan napirenddel ugyanezen nap, 11 órára ismételten összehívjuk. A megismételt közgyűlés a jelenlévők létszámától függetlenül határozatképes.

A közgyűlés szünetében előadást tartanak a családtervezés, gyermekvállalás során fontos szerepet játszó Országos Vérellátó Szolgálat és az Istenhegyi Géndiagnosztikai, Nőgyógyászati és Családtervezési Centrum munkatársai a hemofíliával kapcsolatos kérdésekről.  Lehetőségünk lesz mindkét intézmény képviselőit egy előadás keretén belül meghallgatva részletes és átfogó képet kapni mind az elméleti háttérről, mind a hazai lehetőségekről, gyakorlati tennivalókról.

Lassan egy éve, hogy a Magyar Hemofília Egyesület közgyűlése bizalmat szavazott az új vezetőségnek, eljött tehát az ideje, hogy az évi rendes közgyűlésünkön beszámoljunk tagságunknak eddigi tevékenységünkről, és az elkövetkezendő évre vonatkozó terveinkről.

Az egyesület legfőbb irányító testülete a közgyűlés, így ennek a találkozónak az is célja, hogy tagjaink elmondják véleményüket az egyesület működéséről. Az elmúlt 25 esztendőben már sokszor bebizonyosodott, hogy egyesületünknek komoly szerepe van a hemofília ellátásban, véleménye fontos mind a kezelőorvosok, mind a hivatalos szervek számára. Támogatóink jóvoltából az egyesületnek komoly anyagi lehetőségei is vannak, évről-évre megszervezzük a – résztvevők számára ingyenes – gyerektáborunkat, tájékoztató, ismeretterjesztő anyagokat jelentetünk meg, gyógytornával, eszközökkel támogatjuk betegtársainkat. Az egyesület azonban csak akkor működhet jól és hatékonyan, ha a vezetőséghez eljut a tagság akarata, véleménye, ha tudjuk, mi okoz problémát tagságunknak, hogyan, miben tud az egyesület segíteni. Kérjük tehát tagjainkat, hogy minél nagyobb létszámban vegyenek részt rendezvényünkön, osszák meg velünk gondjaikat, ötleteiket, javaslataikat! Amennyiben még sincs lehetőségük a személyes részvételre, véleményüket levélben, emailen (mhe@mhe.hu) vagy telefonon (+36 30 570 4804) is szívesen fogadjuk.