Körös parti tábor CSALÁDI TÁBOR

február 3, 2020 Megosztás Facebookon

Jó hírrel jelentkezünk: ebben évben a senior korosztály körében már hagyományosnak mondható Körös parti tábor CSALÁDI TÁBOR formájában kerül megrendezésre! A nyaralók felszereltsége, kialakítása lehetőséget kínál a kisgyerekesek részére is egy kellemes családi együttlétre.

A helyszín: Békésszentandrás, a Körös part, Siratói nyaralók (2 ház és sátrazási lehetőség áll rendelkezésünkre, ha valaki hoz sátrat). A szálláshelyek rövid leírását mellékelten megküldjük.

Időpont: 2020.06.28. – 07.04.

Jelentkezési határidő: 2020.05.31.

 

JELENTKEZÉS

 

Részvételi díj: vérzékenységgel érintett tagjaink, és maximum 4 fős családjaik által fizetendő hozzájárulás: 1.000 Ft/fő/éjszaka, összesen 6.000 Ft/fő. A többiek számára a tábor önköltséges. Felhívjuk figyelmüket, hogy a Magyar Hemofília Egyesület támogatási programja keretében kedvezmény vagy akár elengedés is kérhető az önköltségre. A résztvevők hozzájárulását a helyszínen, a szállást biztosító cégnek kell befizetni.​

Elhelyezés: családonként 1 szoba (3, illetve 4 fős elhelyezési lehetőséggel).

Ellátás: a korábbi évekhez hasonlóan a reggeli, vacsora saját beszerzés, készítés, ebéd napi megrendelés kiszállítással, amelyek teljes költségét az egyesület fizeti. A helyszín számos program lebonyolítására kínál lehetőséget – az evezési lehetőség biztosítása jelenleg szervezés alatt van.         

A tábor megálmodója, a tavaly elhunyt Müller Károly sajnos már nem érhette meg, hogy ebben a formában láthassa elképzelése megvalósulását. Emlékének is ajánljuk a tábort!

Várjuk jelentkezésüket, illetve a megvalósítandó programokhoz ötleteket! A várhatóan nagy érdeklődésre tekintettel a jelentkezésnél előnyt élveznek az egyesületi tagok, különösen a tevékenységeinkben aktívan résztvevők.