Kérdőív kitöltési felhívás „A” hemofíliásoknak!

augusztus 4, 2022 Megosztás Facebookon

A gyógyszereinket gyártó egyik gyógyszergyár – a Takeda – több középeurópai ország részvételével felmérést készít a megelőző kezelést (profilaxis) kapó, „A” hemofíliásokról. A felméréshez kidolgoztak egy körülbelül 15 kérdésből álló kérdőívet, amelynek kitöltéséhez önkéntes jelentkezőket keresünk. Azoknak a hemofília „A” betegnek a jelentkezését várjuk, akik már elmúltak 12 évesek és profilaktikus kezelést kapnak. A gyógyszergyár az első 25 kitöltő számára felajánlott egy-egy 11 000 Ft-os vásárlási utalványt. A felmérésre az alábbi felületen lehet jelentkezni:

https://mhe.typeform.com/to/eFeoWTkR

A jelentkezés után néhány napon belül a jelentkező a jelentkezésben megadott email címre kap egy levelet, amely részletesen tartalmazza a kérdőív kitöltésének módját. Érdemes az adott időszakban a „Spam” vagy „Levélszemét” mappát is figyelemmel kísérni. A kérdések között szerepel, hogy milyen módon jegyezzük fel a gyógyszerek beadását. Amennyiben több módon is (papír alapú gondozási napló, internetes alkalmazás, Excel tábla) rögzítjük ezeket, akkor az „Egyéb” lehetőséget kell választani és ott felsorolni a rögzítési módokat.

A vásárlási utalványt a megadott lakcímre postán juttatják majd el. Ha a kitöltés során bármilyen probléma lép fel, kérjük, jelezzétek emailben az mhe@mhe.hu címen.