Gyermeknap a Magyar Hemofília Egyesülettel – Kérdőív


Kedves Tagtársunk!

Május utolsó vasárnapján minden a gyermekekről szól!

 A Magyar Hemofília Egyesület is szeretné megörvendeztetni a gyermeknap kapcsán a tagság gyermekeit egy felhőtlen kikapcsolódást jelentő rendezvénnyel.

Felhívásunkkal a program kiválasztásában szeretnénk kérni a tagság véleményét. Az előzetes ötletelések alapján – amelybe nagy örömünkre egy hemofíliás kisfiú édesanyja is bekapcsolódott – az alábbi 3 programlehetőségre esett választásunk. A gyermeknapi program időpontja: 2017. június 3. 10:00 órai kezdettel.

A választható programok:

1. Aquaworld, Budapest – vízi csúszdapark, élményfürdő. Utazás a program helyszínére: egyénileg (önköltséges).

A rendezvény helyszínéről bővebb információt a http://www.aquaworldresort.hu címen, illetve az Aquaworld Budapest Facebook oldalán találnak.

2. Velencei tavi vízitúra, Agárd – kenutúra keretében 2-5 fős kenukkal lehet bóklászni egy jót a tavon szakavatott túravezetőkkel: nyílt vizeken, nád és iszapszigetek között, illetve szűk, vadregényes, nádi ereken, ösvényeken evezhetünk.

Utazás a program helyszínére: az MHE által biztosított autóbusszal.

A rendezvény helyszínéről bővebb információt http://velenceitovizitura.hu/ címen találnak.

Kedvezőtlen időjárás esetén a gyereknapi programot az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben rendezzük meg (https://www.velencei-to.hu/agardi-gyogy-es-termalfurdo-p-3539.html).

3. Riverride, Budapest – budapesti „részben” úszóbuszos, részben „légi” városnézés. A program keretében szárazföldről megtekintjük Budapest látnivalóit, majd a Parlament közelében az úszóbusszal belecsobbanunk a Dunába. A Széchenyi térre visszaérkezés után további programként az Erzsébet téren található óriáskeréken fejeződik be a program, hogy a szárazföldi, vízi városnézés méltó zárásaként a levegőből is élvezhessük Budapest nevezetességeit.  Utazás a program helyszínére: egyénileg (önköltséges).

A rendezvény helyszínéről bővebb információt http://riverride.hu/, a Riverride Budapest Facebook oldalon, illetve a https://www.programturizmus.hu/ajanlat-sziget-eye.html linken találnak.

Kérjük, válasszanak a programok közül és mielőbb jelezzenek vissza

  • a timea.hadhazy@mhe.hu vagy
  • az mhe@mhe.hu e-mail címre, hogy  minél előbb véglegesíthessük a rendezvényszervezést.

 A visszaérkezett e-mailek alapján legtöbb szavazatot kapó program kerül megrendezésre.

A programok keretében a belépőt a vérzékeny gyerekeknek és testvéreiknek, illetve családonként két fő kísérőnek, továbbá minden résztvevő számára egy 2.000 Ft értékű étkezési jegyet a helyszíneken az MHE biztosítja.

 Várjuk visszajelzésüket legkésőbb 2017. május 10-ig az Önök által preferált programra, illetve a résztvevők várható számára vonatkozóan.

Üdvözlettel:
                            MHE Vezetősége