Egyesületi hírek, információk

március 17, 2017 Megosztás Facebookon

Kedves Tagtársaink, Betegtársaink!

Közgyűlési értesítő, tagdíj befizetés
 
A hivatalos közgyűlési meghívó megküldése előtt ezúton értesítjük tagjainkat, hogy a Magyar Hemofília Egyesület rendes éves közgyűlése 2017. április 8-án, szombaton 10:00 órától kerül megrendezésre az OEP (új nevén NEAK – Nemzeti Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő) központi épületében (1139 Budapest, Váci út 73/A, földszinti konferencia terem). Az alapszabály értelmében szavazati joggal az a tag rendelkezik, aki éves tagdíjfizetési kötelezettségének eleget tett a közgyűlés időpontjáig, ezért kérünk mindenkit, hogy a tagdíjfizetését feltétlenül teljesítse. A tagdíj 1000 Ft/tag/év, az egyesület bankszámlaszáma: 11707024-20272630. A befizetést elsődlegesen banki átutalással kérjük, de természetesen kérésre sárga csekket (készpénzátutalási megbízás) is küldünk postai úton. A tagdíjat csak a tárgyévben lehet befizetni, a jogszabály értelmében az előző évben történő túlfizetés tárgyévi támogatásnak, nem pedig éves tagdíjfizetésnek minősül.
A tagdíj befizetése elsődlegesen az egyesülethez, mint közösséghez való tartozás kifejezése, így mindannyiunk számára fontos visszajelzés a tagság részéről az anyagi hozzájáruláson túlmenően.

Adószám változás

Közeledik a személyi jövedelemadó bevallásának határideje is, így kérjük tagtársainkat betegtársainkat és támogatóinkat, hogy az SZJA 1%-át a Magyar Hemofília Egyesület javára ajánlják fel. Nagylelkű támogatásaitokat az egyre bővülő egyesületi programok megvalósítására fordítjuk. A pénzügyekről átlátható nyilvántartást vezetünk, bevételeinkről és kiadásainkról pontosan beszámolunk.

A felajánláshoz két adat szükséges:

A kedvezményezett neve: Magyar Hemofília Egyesület

A kedvezményezett adószáma: 19654171-1-42 (VÁLTOZOTT!!)