Utolsó nap a táborban

július 16, 2022 Megosztás Facebookon

Elérkeztünk az utolsó reggelihez, amit a táborban töltünk, az ébresztőnél nagyon nehezen tudták csak kinyitni a szemüket a gyerekek. A faktorozás során ma már odáig jutottunk, hogy mindenkinek sikerült saját magát megszúrnia.

A délelőttöt gyógytornával folytattuk, amit egy állapot felmérés követett. Adri a gyógytornászunk mindenkinek megvizsgálta az aktuális fizikai állapotát. Tanácsot adott a gyerekeknek, hogyan tudnának javítani a testtartásukon, fizikumukon.

Napközben a szabadidők során mindenkinek lehetősége volt, hogy a saját kisfilmjét folytassa, illetve befejezze. A videókat az este végén levetítettük egymásnak, mindenki nagyon jól szórakozott az alkotásokon.

Délután önismereti és ismerkedős foglalkozást tartottunk a gyerekeknek. Bele mentünk nagyon sok érdekes témába, amelyekről együtt, közösen beszélgettünk. Sok mindent megtudtunk egymásról és az egész csapatról.

A mai napon egyik csapattagunknak haza kellett mennie, őt kikísértük a vonat állomásra és elbúcsúztattuk. Sokáig integettünk a vonat után.

Vacsora után kezdetét a búcsú buli, ahol kiosztottuk az emléklapokat, a különböző versenyekért járó ajándékokat. A héten készült képekből készítettünk egy válogatást, amit megmutattunk a gyerekeknek.

Fájó szívvel gondoltunk a holnap reggelre, amikor majd el kell búcsúznunk egymástól, de a mai estén még maradéktalanul kiélveztük, hogy együtt lehetünk.