Sárkányháton

július 14, 2021 Megosztás Facebookon

A mai reggel a szokásos módon zajlott. A kelés után reggeliztünk, majd Nikivel egy kis beszélgetés után faktorozás következett. Ma is sokan faktoroztak, nagyon sokan megszúrták magukat.

Ezután a szokott gyógytorna jött Zsuzsival, ahol mindenki nagyon szépen hajtotta végig a gyakorlatokat. A délelőtt hátralévő részében már nem volt kötött program, így a gyerekek szabadon játszottak, majd egy ebéd után készültünk a délutáni programra; sárkány hajózni mentünk!

Csak úgy szeltük a hullámokat két hajónkkal, mindenki nagyon jól evezett a dobosaink szuper ritmusadására, még versenyre is sor került. Miután kikötöttünk a parton az eső sajnos egy rövid strandolás után hazaküldött minket. Otthon megvártuk, hogy elmenjen a zivatar, és megkezdtük az állomásos versenyt.

Volt ruhahajtogatás, kérdések, pohárvár építés, pingpong, viccmesélés és még sok más. Ezután egy kis szabadidőt követően vacsoráztunk, majd egy tábortűz vette kezdetét. Először mesét olvastunk, majd énekeltünk és beszélgettünk.

A mai nap is nagyon mozgalmasra sikerült, így a gyerekek az ágyba bújást követően perceken belül már az igazak álmát aludták.