Percek kérdése

július 13, 2023 Megosztás Facebookon

Az éj leple alatt az egyik táborlakónkkal Pestre kellett sietni orvosi beavatkozás miatt, de délelőtt szerencsére mindenki visszatérhetett a tábor területére.

A délelőtt folyamán a megfogyatkozott csapat összemérhette szellemi és testi tudásukat, tesztelhették mennyire ismerik egymást, miután számháború alatt kifárasztották magukat. Ebéd után a csapat célba vette a partot, ahol egészen késő délutánig maradtak. A kihagyhatatlan röplabda rangadó után, a vízben hűtötte le magát a csapat, miközben vízi csatáztak. A vízparton maradt táborozók beszélgettek, jégkásáztak miközben az ikonikus kocka játékokkal játszottak.

Miután visszaérkeztek a táborhelyre, a táborozók elkészítették a mai és az esetleg az előző napokról megmaradt heti projekt képeit. A csapatoknak minden kreativitásukra szüksége volt hogy az egyre nehezedő feladatokat a lehető legjobban meg tudják oldani. A vacsora után kezdetét vette az 1 perc és nyersz játékunk. A vegyes csapatoknak 1 perce volt teljesesíteni a szokatlan feladatokat, amíg az éppen pihenő csapattársaik bíztatták őket. Az estét a táborlakók által kiválasztott közös mesenézéssel zártuk, majd gyorsan ágyba bújt mindenki, hogy ki tudják pihenni magukat.

A táborlakók meglepődve riadtak fel az éjszaka közepén, amikor egy izgalmakkal teli éjszakai túrára invitáltuk őket. A gyerekek megszeppenve hallgatták a feladatot, de annál bátrabban vágtak bele a sötét éjszakába. A fiatalok miután megválaszolták az összes furfangos kérdést siettek vissza az ágyukba, hogy pihentető alvásra hajtsák a fejüket.