Feléhez érkezett a tábor, ezért féktelen bulizással ünnepeltünk

július 12, 2023 Megosztás Facebookon

Lassan a tábor feléhez közeledve ma már kicsit nehezebben ment a felkelés a táborlakók számára. A reggelit egy apró idegen színesítette meg. A délelőtti rutin változatlan volt ma is faktorozás és gyógytorna követte a reggelit.

Később egy társasjátékkal folytattuk a napot. A játék lényege az volt, hogy két csapatra oszlottak és 20 másodperc alatt kellett feladatokat megoldaniuk. Nagyon jól érezte magát az egész csapat a gyerekek nevetésétől volt hangos az egész táborhely.

Délután kikérdeztük őket az előző napi előadásokon elhangzottakról. Volt szó a hemofíliáról, vérzékenységről és az egyesületről is a tesztben. Több-kevesebb sikerrel válaszolni is tudtak a kérdésekre, de meg kell hagyni, van még hova fejlődnie a társaságnak. Miután szellemileg kellően elfáradtak célba vettük a strandot, ahol röplabdáztunk és hatalmas vízi csatákat játszottunk.

A vacsoránkat már Balatonlellén ettük meg, ami után este diszkó hajóra szálltunk. Az este folyamán nagyon jól szórakoztunk. A táborhelyre nagyon későn értünk vissza, így nem maradt más hátra, mint egy gyors fürdés és alvás.