Elkezdődött a nyári rehabilitációs gyermek tábor!

július 10, 2021 Megosztás Facebookon

Elérkezett a 2021-es nyári gyermektábor első napja.

Délelőtt mindenki megérkezett, beregisztrált és beköltözött a szobájába. Ismerkedős játékokkal üdvözöltük egymást, tanultuk a neveket, hiszen idén sok új arccal bővült a csapat. Ezután egy kötetlenebb rész következett, ami alatt a gyerekek fociztak, társasoztak, játszottak, tovább barátkoztak és ismerkedtek egymással.

Ebéd után buszra ültünk és lementünk a Velencei-tóhoz, ahol nagyon jót fürödtünk és szórakoztunk. Többen labdáztak, mások a segítőkön csüngtek, voltak, akik a parton társasoztak. A hatalmas szórakozásban gyorsan elrepült az idő, már jött is értünk a sofőr, és visszatértünk a szállásra. Egy rövid közös játék után egy finom vacsora várt ránk, ami után a gyerekek hazatelefonálhattak. Az estére Andris érdekes programmal készült. Különböző furcsa és vicces sportokról beszélt az előadásában és a végére még egy kvízt is összeállított, amelyet a gyerekek nagy szórakozással töltöttek ki.

Elérkeztünk a nap végére, amikor már mindenki nagyon elfáradt, így nem tartott sokáig mire csak a gyerekek szuszogása zavarta meg az éjszaka csendjét.

[post_gallery]