Az utolsó nap

július 17, 2021 Megosztás Facebookon

Elérkezett a tábor utolsó napja. A gyerekek kelés és reggelizés után faktoroztak, ami előtt Nikivel átismételtük a héten tanultakat, majd beadtuk a szurit. Ezután egy kicsit játszottunk, majd pakoltunk a strandra, ahol Zsuzsi tartott egy vízi gyógytornát.

Egy rövidebb fürdés után már mentünk is haza, hiszen vissza kellett érni ebédre. Evés után ismét pakolni kezdtünk, mentünk vissza a partra, most csak fürdeni. Egy hosszabb pancsolás volt most, ki is fáradtunk benne. Ám a napnak még nem volt vége, a Pelikán-házban még egy ki-mit-tud vette kezdetét, ahova a gyerekek különböző produkciókkal készültek, amit bátran elő is adtak.

Ezután rögtön megkezdődött az ünnepélyes táborzáró ceremónia. A gyerekek kaptak emléklapot, egy kis finomságot, és más-más ajándékokat. Ezt egy vacsora követte, ami után pedig egy fergeteges buli került megrendezésre. Világítós karkötővel lehetett belépni, és nagyon jó hangulat uralkodott. Volt Just Dance, játékok, nasik, minden, ami egy jó partyhoz kell.

A gyerekek estére már nagyon elfáradtak, és ma alig kellett őket altatni, nagyon hamar eljött hozzájuk az álommanó, és idén is egy nagyon tartalmas, izgalmas tábort zártunk.