Állati jó nap

július 15, 2021 Megosztás Facebookon

Reggel a gyerekek frissen pattantak ki az ágyból, és reggeliztünk. Reggeli után, faktorozás előtt Niki ismét beszélgetett velünk, előadást tartott.

Miután mindenki, akinek kellett beadta magának a faktort, Zsuzsi tartott nekünk egy hasznos és kellemes gyógytornát. Az ízületeink átmozgatása után egy kézműves program vette kezdetét.

A gyerekeknek egy mesét kellett írniuk, majd hozzá különböző eszközökkel bábukat, díszletet készíteni, végül pedig elbábozni az írt meséjüket. Nagyon izgalmas mesék, és szép bábok készültek, minden csoport elő is adta a “színdarabját”. Egy rövid szabadidő után ebédeltünk, majd elindultunk a strandra, pontosabban busszal a Korzóra.

Ma vízibickli volt tervben, de az alacsony vízállás miatt ez sajnos nem volt lehetséges. Ez persze nem jelentett gondot, mindenki nagyon szívesen ugrált még sokat a víziparkban. Egy újabb közös fagyi/jégkásázás után még egyszer bementük a tóba majd hazavitt minket a busz, és kezdődött a kutyaterápia.

Két nagyon aranyos kutyával játszottunk, és persze volt simizés is bőven. Ezt követően már csak egy vacsora, majd kötetlen játék volt a napirendben, illetve egy pihentető alvás, melyből majd a tábor utolsó napján ébredünk csak fel.