A Velencei-tó körül két keréken

július 13, 2021 Megosztás Facebookon

A mai napunk talán az eddigi legtartalmasabb volt. A kicsit gyorsabb reggeli rutinunk után; reggeli, faktorozás, beszélgetés/előadás már készültünk is az indulásra, ugyanis ma biciklizni mentünk a velencei Korzóra.

Felszálltunk a buszra és lementünk a partra, ahol átvettük a bérelt bicikliket és bukósisakokat, majd a kijelölt csoportokban megindultunk a bicikliúton a korzó felé. Mindenki nagyon ügyesen tekert, és bármi bökkenő nélkül meg is érkeztünk. Letáboroztunk egy fa árnyékában, és már mentünk is be a vízbe. Ez nem tartott sokáig, hiszen várt minket az ebéd, frissen sült pizza képében. Mindenki nagyon jól lakott, majd egy rövid pihenő után mentünk vissza a vízbe, ahol már többet voltunk. Innen is viszonylag hamar kijöttünk, mert indulni kellett a vízi ugrálóparkba.

Itt nagy mászás, csúszás, úszás közepette fárasztottuk ki magunkat. Ezután egy közös fagyizás/jégkásázás volt, amit pedig egy utolsó strandolás követett. Egy rövidebb pancsolás után már indultunk hazafele, pontosabban oda ahol felvettük a bicikliket, onnan pedig a busz vitt minket haza.

Érkezést követően rögtön vacsoráztunk, majd egy pár óra kötetlenebb játék után lezuhanyoztunk és már mentünk is az ágyba, hiszen egy ilyen nap után nehéz nem rögtön álomba zuhanni amint párnát ér a fejed.