A kezdet…

július 9, 2022 Megosztás Facebookon

Különleges nap volt a mai, ugyanis az első tábor véget ért és kezdetét vette a második, a nagyok tábora. Érzékeny búcsút vettek egymástól a kicsik és átadták a terepet a nagyobbaknak. Eközben a családi napot is megtartottuk. Sorra érkeztek a szülők a gyerekeikért, valamint az új táborozók is befutottak a helyszínre. Keszthelyi Zoltán, az egyesület elnöke beszédet mondott a tábor fontosságáról, lényegéről.

„A tábor az egyesület motorja, ugyanis a mostani táborozók később már szervezőként és az egyesület aktív tagjaiként vesznek részt az egyesület életében.”

Miután a szülők elmentek. Karola (pszichológusunk) ismerkedős foglalkozást/játékot tartott a gyerekeknek. Miután jobban megismerték egymást és feloldódott az első találkozás feszültsége sokkal felszabadultabb lett a hangulat.

Ezután lementünk a partra ahol a nagy szélre való tekintettel a vízbe sajnos fürödni nem tudtunk, de ez nem hátráltatott minket. Hamar kezdetét vette egy hatalmas röplabda illetve kosár meccs.

Vacsora után még póló festésre is sor került, ahol rengeteg művészi koncepció született. A gyerekek megvillanthatták kreatív vénájukat.

Az estét focizással zártuk le majd következett a fürdés és az alvás. A gyerekeknek ez egy különösen izgalmas nap volt, hiszen ma találkoztak először a szállással, a parttal, a stranddal, egymással és egy teljesen új környezetbe kerültek.