A gyerekek által készült történetek

július 18, 2016 Megosztás Facebookon

A helyesírási hibák szándékosan kerültek a leírásba, úgy adjuk tovább ahogy a gyerekek leírták.

A megadott szavak: palacsinta, becsületes, sár, fecskendő, fűzfa, alacsony, ventilátor, küllő, ukulele,                                                hálózsák

1. Csapat

Vettem egy palacsintát. Becsületesen kifizettem. A fűzfa alatt egy ventillátort találtam. Hova megy a csiga? A sárba megy a hálózsákban ukulelével. A küllőbe vágta a fejét. Alacsonyan van a gerenda. Palacsintát vettem  a fűzfa alatt. Vége.

DSCN3392

2. Csapat

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy becsületes palacsinta. Ez a palacsinta szerette a ventillátorokat, és gyűjtötte őket. Meg az ukuleléket is gyűjtötte.

Ez a palacsinta hemofíliás is volt, és egy fecskendővel beadta magának a faktort. De már nagyon elege volt állandó faktorozásból és elment Margó nénihez. Hálózsákban kellett bemenni, mert egy alacsony fűzfa alatt volt a kórház, nehogy fázzon, azért. Mert ha fázik, akkor nem sikerül nem sikerül a műtét.

A műtét után kilépett a kórházból és egyenesen belelépett a sártócsába, ami alján ott feküdt egy küllő. A küllő harapott belőle egyet, mert finom nutellás volt. Így jó lett a frizurája. Összetalálkozott egy csinos, fahéjas bigével. Itt a vége, fuss el véle, csapjon meg a vessző vége.

DSCN3397

3. Csapat

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kecske aki nagyon szerette  a palacsintát. Sáros Attila volt a gazdája. Aki egy fűzfa tetején élt egy faházban. Ezen a nyáron olyan meleg volt, hogy Attila elment a boltba a kecskével és vettek egy Tesco-s ventillátort. A ventillátort olyan alacsony áron megkapta, hogy vett hozzá egy hálózsákot is. Attila hazament megetetni a kecskéket megetetni palacsintával, de az egyik kecske nem szerette a palacsintát ezért megrúgta. Emiatt a felesége Sanci felhívta a mentőket. A mentők nem találták meg a fűzfát, ezért a kecskéje oda hozta neki az ukuleléjét és elkezdett rajta játszani, hogy felhívja magára a figyelmet. A mentők így se találták meg, így felpattant szilaj kecskéjére, de sajnos az M7-esen dugó volt, mert nem nézte meg az M1 motoros tudósítását. Kénytelen volt az autópálya közepén a fecskendőn keresztül beadni a faktort. A kecske olyan becsületes volt, hogy felkecskéztek a West End Plázába. Ahol bementek a Herwis-be és vettek egy zöld KTM biciklit. Bementek a Nord-see-be ahol garnéla farkat ettek. Ezután elindultak hazafelé. Reggelre haza is értek mert megint dugó volt az M7-esen. Attila fel akart pattanni a bicikliére, de Sanci szólt neki, hogy itt ne hagyja az Iphone 6+-át. Felment a telefonjáért és mikor visszaért észrevette, hogy a kecske elrágta a bicikli küllőjét. Attila nagyon megharagudott a kecskére és levágta. Este a naplementében egy jót lakomáztak Sancival a kecskéből.

/A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazott/

DSCN3402

4. Csapat

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy alacsony kisfiú és nagyon becsületesek voltak, mert nem hazuttak. Anyukájuk sütött nekik palacsintát reggelire. Reggeli után elmentek a fiúk ukulele vizsgára. Hazafelé mindenhol sár volt, mert esett az eső és eltévedtek, de megláttak egy fűzfát. Hazamentek és, megvacsoráztak. Felmentek a szobába és bekapcsolták a ventillátort. Bebújtak a meleg hálózsákba. Másnap reggel megreggeliztek. Aztán a fecskendővel beadták a faktort és apukájuktól meglátták, hogy kell küllőt cserélni, ez boldogsággal töltötte el őket. Boldogan éltek tovább.

DSCN3383

5. Csoport

Egyszer egy öregember egy fűzfa árnyékában a hálózsákban aludt. Arra járt egy alacsony kisfiú. A kisfiú megpróbálta felébreszteni a ventillátorral. Két órán keresztül fújta a ventillátorral és végülis sikerült neki az öregember azt mondta neki:

  • Kisfiam menj el nekem palacsintáért!

A kisfiú felpattant egy olyan Csepel bringára, amelyiknek eltört a küllője. A fiú elkezdett ukulelével játszani. Az eltört küllő nagyon sáros volt. Útközben látott egy tűzoltóállomást ahol sok fecskendő volt. Megállt a palacsintázónál és találkozott egy becsületes emberrel.

Kérdezte, hogy mért nem kap palacsintát? Azért mert a bolt be van zárva!!!!!

A fiú visszament az öregemberhez és megmondta neki, hogy nincs palacsintát. Az öreg nem kapott palacsintát. Itt a vége fuss el véle!

DSCN3387

DSCN3388