Beharangozó – MHE nyári programok 2022

január 24, 2022 Megosztás Facebookon

A bekuckózós, hideg téli napokon egy kis hangulatjavító, napsütést idéző programajánlót szeretnénk megosztani. A koronavírus járvány ugyan meglehetősen bizonytalanná teszi a személyes találkozással járó programok tervezését, előkészítettük és lefoglaltuk a már hagyományosnak számító programjainkat. A járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket folyamatosan figyelemmel kísérjük, szükség esetén ezeknek megfelelő módosítjuk terveinket. A családi szabadságok és egyéb programok tervezésének megkönnyítése érdekében összefoglaljuk a tudnivalókat idei rendezvényeinkről. A jelentkezés módjáról, időpontjáról a későbbiek során küldünk tájékoztatást.

Gyerektábor: A hagyományos gyerektáborunkat két turnusban, idén ismét a Balaton partján szervezzük, vérzékeny gyerekek és testvéreik számára.

–  1. turnus időpontja: 2022. július 2-9. (szombattól szombatig), 8-14 éves gyermekek részére,

–  2. turnus időpontja: 2022. július 9-16 (szombattól szombatig), 14-18 éves fiatalok részére.

–  A családi, nyílt nap 2022. július 9-én az aktuális járványügyi helyzet függvényében kerül megrendezésre. Erről szintén, időben tájékoztatást küldünk.

–  Helyszín: Balatonberény, Ifjúsági tábor (8649 Balatonberény Béke utca 5.).

Senior tábor: a tábort idősebb, nehezen mozgó társaink számára szervezzük, ismét a Körösök horgász paradicsomában, Békésszentandrás közelében.

–  Időpont: 2022. június 26. – július 02 (6 éjszaka, vasárnaptól szombatig) ,

–  Helyszín: Békésszentandrás, Siratói Új nyaraló.

Családi tábor: a tábort elsősorban az iskoláskornál fiatalabb vérzékeny kisgyermekek számára szervezzük, idén különválasztva a senior tábortól, Békésszentandrás közelében.

–  Időpont: 2022. július 10 – 17. (7 éjszaka, vasárnaptól vasárnapig),

–  Helyszín: Békésszentandrás, Toscan vendégház.

Reméljük, hogy a tervezett formában minden korosztálynak és mindenki igényének megfelelően sikerül nyári táborozási lehetőséget biztosítanunk.