Szervezeti felépítés


Keszthelyi Zoltán

az egyesület elnöke
e-mail: zoltan.keszthelyi@mhe.hu

59 éves vagyok, a Magyar Hemofília Egyesület alapítótagja, “A” hemofíliás. Az ELTE programozó matematikus szakán szereztem diplomát. Informatikai területen dolgozom, különböző munkakörökben, voltam programozó, szakmai tanfolyamokat és előadásokat tartottam, dolgoztam software bevezetési tanácsadóként. Bízom abban, hogy a sok évtizedes munkám során szerzett tapasztalataimat – egyebek mellett, mintegy 25 éve dolgozom egy multinacionális informatikai cégnél – az egyesület működtetésében is hasznosítani tudom és egy olyan vezetőséget építek fel, amely képes megvalósítani az egyesület céljait. Legfontosabb feladatainknak tekintem a hatékony érdekképviseletet, a betegségünkkel kapcsolatos információk eljuttatását minden érintett számára, a rugalmasan működő kommunikációs csatornák megteremtését, ahol egyrészt a vezetőség kétirányú kapcsolatot tarthat a tagsággal, másrészt a tagok is megismerhetik egymást, megoszthatják problémáikat, tapasztalataikat.

Budapesten élek, harminchárom éve házasságban, két lányom van, a nagyobb már elkezdte önálló életét, a kisebb hetedik osztályos.

Csaba Attila

az egyesület alelnöke
e-mail: attila.csaba@mhe.hu

42 éves vagyok, 2013 óta a Magyar Hemofília Egyesület tagja. 2011 óta vagyok kapcsolatban az egyesülettel, amióta a 24th Annual European Haemophilia Consortium Conferencet szerveztük a Marriott Hotelben.

Közgazdászként rendezvényszervezéssel, cégvezetéssel, könyveléssel, tanácsadással foglalkozom. Tagja vagyok (illetve vezetőségi tagja voltam) más szakmai, illetve egyesületeknek is. A munkám és egyesületi múltam miatt közel 20 éves tapasztalatra tettem szert cégvezetés, egyesületek irányítása területén. Ezzel szeretném a Magyar Hemofília Egyesületet segíteni céljai elérésében.

Az a véleményem, hogy olyan szolgáltató egyesületet kell kiépítenünk, amely tagjai által igényelt, minden tag számára elérhető, hasznos és az életminőséget javító szolgáltatásokat nyújt.

Gömbös Erzsébet

egyesületi vezetőségi tag
e-mail: erzsebet.gombos@mhe.hu

Hadházy Tímea

egyesületi vezetőségi tag
e-mail: timea.hadhazy@mhe.hu

2015.03.22. óta a MHE vezetőségének tagja, egy vérzékeny kisfiú édesanyja. Az Egyesületben elsősorban a vérzékeny gyerekek és szüleik érdekeit képviselem, tevékenységemet társadalmi munkában látom el. Kérem forduljon hozzám bizalommal, ha tudok szívesen válaszolok kérdéseire.

Nagy Péter

egyesületi vezetőségi tag
e-mail: peter.nagy@mhe.hu

23 éves, 1% alatti “A” hemofíliás vagyok. Jelenleg a Miskolci Egyetemen gépészmérnök-hallgató vagyok, de ezzel párhuzamosan gyakornoki munkát is végzem egy helyi, multinacionális vállalat gyártóüzemében. Az Egyesület életébe először 2001-ben, még táborozóként pillanthattam bele, majd az ezt követő években több táborban is részt vettem, később segítői szerepet is vállaltam. 2012-től mint vezetőségi tag veszek részt az Egyesület munkájában. Koromból adódóan a vezetőségen belül a fiatal hemofíliások ügyeivel fogok részletesebben foglalkozni.

Molnár Zoltán

az ellenőrző bizottság elnöke
e-mail: zoltan.molnar@mhe.hu

38 éves vagyok, a “A” hemofíliás. Budapesten élek, 7 éve házasságban, egy kisfiam van. Pénzügyi és Gazdasági Informatikus középfokú végzettségem van. IT kereskedelem és nemzetközi kereskedelem területén dolgozom. Bár ezt megelőzőleg elég sok helyen és sok munkakörben kipróbáltam magam, és szereztem tapasztalatot. Dolgoztam rendszergazda, hálózat integrátorként, kereskedelmi vezetőként is, és tartottam OKJ és ECDL oktatásokat. Egyesület számára segítséget nyújthat a munkahelyeim által szerzett rugalmasság és probléma megoldás képessége, és az egyesület vezetősében eltöltött 10 év elnöki és 2 év ifjúsági vezetői tapasztatom. A MHE-ben én végig jártam a teljes ranglétrát, mivel gyerekként a gyerektáborban nőttem fel, későbbiek során pedig a egyesület vezetésében vállaltam szerepet. Néhány év kihagyás után úgy döntöttem, hogy még sokkal tartozom az egyesületnek.

Tóth László

ellenőrző bizottsági tag
e-mail: laszlo.toth@mhe.hu

Kovács István

ellenőrző bizottsági tag
e-mail: istvan.kovacs@mhe.hu