Pilisi virágvadászat – Kirándulás


PILISI VIRÁGVADÁSZAT 
kirándulás az MHE. tagjainak

Időpont: 2017.05.27. 
Gyülekező: 9:30 Maroni Cukrászda, Pomáz, József Attila u. 22 
Kirándulás kezdete: 10:00 Dobogókő, Eötvös Lóránd Menedékház mellőli parkolóból.
Táv: 6,5 km
Szintváltozás: +250m/-250m
Teljesítés ideje: 3,5 óra
A kirándulás útvonala: Dobogókő-Mária kegyhely-Nagyboldogasszony-forrás-Ferenczy-szikla-Háromforrás-Tirts Dezső kilátó-Dobogókő.

Esőprogram: Pomáz nevezetességeinek megtekintése (Honalapítási Emlékmű, Helytörténeti Gyűjtemény, Néprajzi Gyűjtemény, Luppa-mauzóleum, Református templom: klasszicista stílusú, Római katolikus templom (barokk) és plébánia, Szerb ortodox templom, Teleki–Wattay-kastély).

Megjelenés kényelmes ruhában és cipőben, az időnek megfelelő öltözetben. Kullancs előfordulhat, ezért hosszú nadrág javasolt, de csipesz lesz nálunk. 
Ha valaki nem kíván gyalogolni, de szeretne együtt lenni a csapattal a friss levegőn, annak lehetősége lesz Dobogókőn bevárni minket!

Kirándulásunk a Magyar Hemofília Egyesület szervezésében a "Virágvadászat" fantázianevet kapta. Aki hoz magával fényképezőgépet, vagy fotózásra alkalmas okostelefont, azoknak feladatuk lesz minél több virágot lencsevégre kapniuk. A képek felkerülnek a Magyar Hemofília Egyesület facebook oldalára, ahol nyereményjátékot fogunk hirdetni az otthon maradtak számára. A győztes az lesz, akinek a legtöbbet sikerül majd meghatároznia! Viszont mindenkit arra biztatunk, hogy minél többen jöjjenek velünk, igazi kaland lesz!

A kirándulással kapcsolatos kérdésekkel és jelentkezéssel Untener Ádámot és Bori Keszthelyit el lehet érni a facebookon, esetleg e-mailcímen az adam@untener.hu-n, vagy telefonon is lehet érdeklődni az Egyesület telefonszámán!